Portfolio

Neem een kijkje achter de schermen en naar websites die wij reeds opgeleverd hebben

TypeIt

Home

Homepagina met basisinformatie over het bedrijf. Toegankelijk op alle soorten apparaten door het responsive webdesign. Ook het logo-ontwerp is door ons gedaan.

Prijsindicatie

Prijsindicatie die automatisch optelt zodat de klant precies weer waar hij of zij aan toe is. Zo is er een duidelijke transparatie over de kosten en dit schept een vertrouwensband met een potentiële klant.

Uploadformulier

Uploadformulier met anti-spam bescherming. Er kan bepaald worden welke bestanden een potentiële klant kan uploaden en deze worden gekoppeld aan gegevens in de database die gemakkelijk toegankelijk is aan de achterkant van de website.

Familie in Balans

Home

Homepagina met basisinformatie in links. Toegankelijk op alle soorten apparaten door het responsive webdesign.

Contact

Contactformulier met recaptcha anti-spam en Google maps integratie.

Minidronekopen.nl

Webshop

Trivat is verantwoordelijk voor een webshop die drones verkoopt. Alle betalingen zijn geautomatiseerd en de klant krijgt direct de factuur. Ook krijgt de eigenaar direct een melding van de bestelling en staat het geld direct op de zakelijke rekening. Wilt u ook een webshop van Trivat? Neem dan contact met ons op.

Kledingbank Amstelland

Voorpagina

In samenwerking met Kledingbank Amstelland heeft Trivat de website én het logo in een nieuw jasje gestopt. Dit heeft gezorgd voor veel meer bezoekers op de website én in de winkel. Door nauw contact met de projectleidster heeft het een mooi resultaat opgeleverd!

’t Centrum Weurt

Bed & Breakfast en zaalverhuur

’t Centrum Weurt was toe aan een fris jasje van zijn website. Door de inspanningen van Trivat is het weer helemaal up-to-date.

Neem contact met ons op

Ook geïnteresseerd in ee website van Trivat? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op!