Portfolio

Neem een kijkje achter de schermen en bezoek de websites die ik eerder gemaakt heb

Mantelzorgmakelaarrivierenland.nl

Na veelvuldig contact voor de kleinste details is de website van Mantelzorgmakelaar Wil klaar om gezien te worden. Goede afspraken en veel contact zorgen voor een erg mooi resultaat.

Samenvoormantelzorg.nl

Samen met de perfectionistische Mantelzorgmakelaar Ingeborg heb ik deze website gemaakt. Na veel nauw contact mag het resultaat er wezen en kan ze zich online presenteren met een prachtige website en logo.

TypeIt.nl

Homepagina met basisinformatie over het bedrijf. Toegankelijk op alle soorten apparaten door het responsieve webdesign. Ook het logo-ontwerp is door ons gedaan. De website heeft een automatische prijsindicatie-calculatie gekregen, zodat de klant precies weet waar ze aan toe zijn.

Minidronekopen.nl

Ik heb een webshop gemaakt voor een bedrijf dat drones verkoopt. Alle betalingen zijn geautomatiseerd en de klant krijgt direct de factuur. Ook krijgt de eigenaar direct een melding van de bestelling en staat het geld direct op de zakelijke rekening. Wil je ook een webshop? Neem dan contact met me op.

’t Centrum Weurt

’t Centrum Weurt van Ans was toe aan een fris jasje in een nieuw CMS voor de website. Ook je website laten omzetten? Neem dan contact met me op.

Kledingbank Amstelland

In samenwerking met Ellie van Kledingbank Amstelland heb ik de website én het logo in een nieuw jasje gestopt. Dit heeft gezorgd voor veel meer bezoekers op de website én in de winkel. Door nauw contact heeft het een mooi resultaat opgeleverd!

Familie in balans

Voor therapeut Brigitte heb ik deze website gemaakt. Homepagina met basisinformatie in links. Toegankelijk op alle soorten apparaten door het responsive webdesign.

Neem contact op

Ook geïnteresseerd in een website? Wacht dan niet langer en neem contact met me op!