Webdesign

Jouw idee, werkelijkheid

Gemakkelijk

Met WordPress CMS kun je een website op een gemakkelijke manier zelfstandig bijhouden. Onderhoud door een externe partij is overbodig omdat je de informatie op je website zelf eenvoudig kunt wijzigen.

Responsive

Met mijn webdesign is je website ook onderweg te bewonderen. Door het zogenaamde responsive design ziet de website er piekfijn uit op tablet, pc en smart TV.

o

Krachtige plugins

Til je website naar een nieuw niveau met krachtige plug-ins. Dit maakt je website veilig, vindbaar en innovatiever. Met Trivat webdesign bent je altijd up-to-date!

  Ervaar de mogelijkheden met Trivat Webdesign

 

De oplossing voor het MKB. Maar een oplossing moet ook in een mooi jasje zitten. Om je hierbij van dienst te kunnen zijn, kan ik je in al je online behoeften voorzien. Het kan natuurlijk dat je het idee hebt om een blog op te zetten, maar niet weet hoe het moet. Of je hebt een blog en wil dit graag een upgrade geven naar een mooier, passender format. Misschien bent je klaar om de nieuwe Coolblue tegenhanger te zijn met een gloednieuwe webshop! Wij kunnen dit allemaal voor je realiseren.

Trivat is een jong bedrijf dat is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites gekoppeld aan het WordPress CMS. Met WordPress kun je een website op een gemakkelijke manier zelfstandig bijhouden. Onderhoud door een externe partij is overbodig omdat je de informatie op je webstie zelf eenvoudig kunt wijzigen. Nieuwe foto’s of producten toevoegen aan uw webshop, een blog schrijven over je buitenlandse reis of een andere pagina aanmaken? Allemaal geen probleem in dit gebruiksvriendelijke programma.

Ik ben constant op de hoogte van de laatste web-trends en op het gebied van webdesign. Ik zorg er voor dat je website goed zichtbaar is op smartphones en tablets met een responsive design en ik maak gebruik van de nieuwste technieken.

Voordelen van WordPress

  • Geen onnodige maandelijkse kosten
  • De beheeromgeving is eenvoudig, modern en gebruiksvriendelijk
  • Perfecte basis voor zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Optimalisatie door tal van ontwikkelaars
  • Inloggen met uw persoonlijke inloggegevens
  • Een veilig platform met de modernste technieken

Zakelijke websites lever ik standaard met basis zoekmachine optimalisatie (SEO), zodat je website een goede basis heeft om hoog te scoren in de zoekresultaten van Google. Hierdoor ben je makkelijker vindbaar.