Website laten maken

Webdesign

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites gekoppeld aan het CMS (content management system) WordPress. Je kunt hierdoor gemakkelijk zelf kleine dingen aanpassen

Webhosting

Zorgeloos online met je eigen website! Laat technische rompslomp aan ons over, dan heb je zelf de tijd voor belangrijkere dingen.

Webshop

Wij implementeren WooCommerce in onze webshops. Hiermee heb je een perfecte zoekmachine optimalisatie (SEO), maar ook alle voordelen van krachtige WordPress plug-ins.

Wat kan ik voor je betekenen?

Je bent ondernemer. Je hebt een prachtig idee voor een nieuw, eigen bedrijf. Je hebt ervaring, een netwerk en wil doorpakken. De fundering is gelegd en de eerste opdrachten komen binnen door mond op mond reclame. Toch wil je je bereik vergroten. De volgende stap is natuurlijk een website. Voor een klein bedrag is je visitekaartje altijd beschikbaar, overal ter wereld, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Jouw webshop, jouw bedrijf, jouw briljante idee. Beschikbaar voor iedereen. 92,1% van de Nederlanders is een internetgebruiker. Dat is een potentieel bereik van 15.610.000. Maar hoe kun je deze groep mensen bereiken?

Ik kan je hierbij helpen. Met Trivat ben ik er om je volledig online te ontzorgen. Samen maken we jouw idee werkelijk. Zo brengen we jou in contact met potentiële klanten en de zoekende consument met een ervaren professional. Met een website van Trivat wordt jouw visitekaartje beschikbaar op pc/tablet/mobiel.

 Daar stop het niet, want je wilt natuurlijk ook hoger komen in de zoekresultaten van Google. Door mijn ervaring met Online Marketing kan ik onderzoeken welke zoekwoorden belangrijk zijn voor jouw onderwerp. Door hierop te focussen ben je extra relevant en zul je jouw website hoger terugvinden in de zoekresultaten!

Ik ben uniek met deze service omdat ik persoonlijk contact erg belangrijk vind van begin tot eind in het proces van het maken van een website. Face-to-face contact in de eerste face van het traject vind ik essentieel. In het traject hebben we verder telefonisch- of skypecontact om kleine details door te nemen en te zorgen dat het eindproduct precies bij jou of het idee past.

Zet de volgende stap in je zelfstandige carrière en meer personen kennismaken met jouw idee.

Trivat. Dé online uitkomst voor het MKB.