Website laten maken

Webdesign

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites gekoppeld aan het CMS (content management system) WordPress. Hiermee kun je de website op een makkelijke manier zelf
up-to-date houden.

Webhosting

Zorgeloos online met je eigen website! Laat technische rompslomp aan ons over, dan heb je zelf de tijd voor belangrijkere dingen.

Webshop

Wij implementeren WooCommerce in onze webshops. Hiermee heb je een perfecte zoekmachine optimalisatie (SEO), maar ook alle voordelen van krachtige WordPress plug-ins.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Je wilt een professionele website laten maken tegen een betaalbare prijs, met goede service en precies naar je wensen gemaakt? Dan ben je bij Trivat aan het goede adres.

Tegenwoordig kunt u zelf of als zelfstandig bedrijf niet meer zonder een eigen website. Het is erg gemakkelijk om jezelf of je bedrijf online te profileren. Met een relatief kleine investering heb je een fantastisch visitekaartje online en ben je altijd beschikbaar voor iedereen. In tegenstelling tot andere marketinginstrumenten kun je jaren met een mooie website vooruit.

Wil je een website laten maken, een webshop beginnen, hoger komen in Google resultaten (d.m.v. SEO) of een logo voor je bedrijf laten ontwerpen? Dan helpen wij je graag verder. Vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.