Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Kom hoger in Google en bereik meer mensen

Zichtbaarheid

Met zoekmachine optimalisatie kom je hoger in de zoekresultaten bij Google. Hierdoor ben je dus eerder zichtbaar en bereik je een grotere groep.

Innovatief

Zoekmachine optimalisatie is volledig bij de tijd, want zoekmachines zijn nog nooit zo relevant geweest als ze nu zijn.  Ga mee met de tijd en zorg voor meer verkeer op je website!

Duurzaam

In tegenstelling tot zoekmachine adverteren zit er geen stop op een campagne als het budget op is. Als je een goede positie hebt, hoef je die niet meer in te leveren.

Wat is zoekmachine marketing?

Zoekmachinemarketing klinkt natuurlijk heel interessant, maar wat houdt het precies in?

Het is een alomvattend begrip dat wordt gesplitst in Search Engine Optimalisation (SEO) en Search Engine Advertising (SEA).

Beide acties hebben als doel te zorgen dat je website hoger komt in de zoekresultaten in zoekmachines zoals Google en Bing met bepaalde zoekwoorden.

Waarom zou je je website willen optimaliseren voor zoekmachines?

Het voordeel van optimalisatie t.o.v. adverteren is dat search engine optimalisation op langere termijn veel rendabeler is. Waar het langer duurt en meer moeite kost om je website te optimaliseren, krijg je er dus op de lange termijn meer voor terug.

Ik begrijp volkomen dat het opzetten hiervan nogal wat problemen kan geven. Ik sta dan ook voor je klaar om deze taak volledig van je over te nemen en ik kan zorgen dat je zo snel mogelijk op de radar van potentiële klanten komt. Na het implementeren kost het je niks meer om die positie in de zoekmachines te behouden, dus verzeker je positie in de zoekresultaten en neem contact op!

seo graphic trivat