U heeft een website dit wordt gehost door Trivat en u wilt graag uw eigen mailadres toevoegen in Outlook op uw PC. In dit artikel leggen we in simpele stappen uit hoe u dit het gemakkelijkst kan doen.

Het e-mailadres toevoegen in Outlook

U wilt natuurlijk alle berichten die u krijgt kunnen beheren in Outlook. Om dit te doen moet u als eerste stap op “Accountinstellingen” drukken. Hierna drukt u op “Nieuw”. Zo kunnen we beginnen met het toevoegen van een account.

Hierna belandt u in een scherm voor het toevoegen van het emailadres. Hier wordt de bovenste optie aangeklikt: “Microsoft exchange, POP3, IMAP, HTTP”. Daarna drukt u op volgende.

outlookblog 2

Onderaan het volgende menu staat een selectievakje om serverinstellingen of extra server typen handmatig te configureren. Vink deze optie aan.

Druk in het volgende menu “Internet e-mail” aan.

Gefeliciteerd, u kunt beginnen met het instellen!

Allereerst is het hier van belang dat u de gegevens die u van ons heeft gekregen bij de hand heeft. U kunt de gegevens uit de afbeelding hieronder overnemen, maar zorg er voor dat u “Naam”, “E-mailadres”, “Gebruikersnaam” en “Wachtwoord” aanpast naar uw eigen gegevens.

Druk hierna op “Meer instellingen”, rechtsonderin het menu. In die scherm druk u vervolgens op “Server voor uitgaande e-mail”. Hier wordt de bovenste optie geselecteerd, er is namelijk een SMTP verificatie vereist.

Vervolgens gaat u naar het tabje “geavanceerd” en selecteert u bij de inkomende en uitgaande e-mail voor “Versleutelde verbinding “SSL”” Zoek vervolgens naar het uigaande e-mail (SMTP) poort invoerveld. Hier vult u 465 in. Vervolgens drukt u op “OK”.

Vervolgens kunt u op “Verbinding testen” drukken om te kijken of alles is gelukt.

Gefeliciteerd! Uw e-mailadres is gekoppeld aan Outlook op uw PC.

Mocht u er niet uitkomen kunt u altijd contact met ons opnemen.